Lerner Hall Student Center

 

In late 2016 SGVA was asked to provide a series of improvements and renovations in Lerner Hall, the main student building on campus, to better serve the student body. A series of collateral moves in a multi-phased project allowed enabled the university to provide a properly sized and located computer lab, two executive conference rooms and support spaces, and two centrally located lounge spaces with views and visual connections to the entire building. The project also included the replacement of a large operable wall separating the ground floor auditorium space from the upper balcony theater seating, to address longstanding acoustic performance issues. The project was completed in 2018 and has proven popular with students and with the building’s administration.